woensdag 17 oktober 2007

Een nieuw kader waarin de kaarten naar jouw hand liggen

Beste mannen,

Stop direct met halve inzet geven aan vrouwen versieren.

Dat werkt namelijk niet.

Ik zie het overal om mij heen. Mensen die met halve inzet proberen de top te bereiken. Succes in werk, succes in ondernemen, succes in sport en… succes met vrouwen.

Dus je hebt het boek Instant Internet Seksdating van de Dating Doctors gekocht? Nou en. Als je het vervolgens in de kast laat liggen, bespaar je dan de moeite om het boek te bestellen. Schrijf je uit van die dating site. Geef het maar op. Met half werk val je meteen tussen de 350.000 andere mannen op RP die denken dat ze uniek zijn… (ja ik heb RP een poosje in de gaten gehouden qua leden). Echter al deze mannen komen met dezelfde onzin berichten aan vrouwen.

Leer in te zetten op 80/20. 80 procent voorbereiding, 20 procent onderhoud. Waarmee ik bedoel: met een klein beetje nadenken over HOE je succes met vrouwen gaat aanpakken, heb je vanaf daar alleen maar overwinning na overwinning.

Voorbeeld.

Volgende week ga ik met m’n beste collega SmoothDoc naar Sofia. Ook CoolDoc is van de partij (je moet hem echt eens in de club actief zien… hoe bedoel je het onmogelijke mogelijk maken?). Ga ik in Sofia met mijn armen over elkaar zitten? Nee. We gaan aan de slag. De mannen die meedoen gaan het beleven – nog veel meer dan op de workshops.

Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat ik wat “onderzoek” ga doen naar de Bulgaarse vrouw. Hoe is zij? In bed maar ook buiten bed? Is zij romantisch? Sensueel? Spannend en uitdagend? Dat gaan we uitvinden met onze cursisten. Onze cursisten gaan letterlijk tot op het gaatje uitzoeken hoe de vrouwen werken.

In de paar vrije uren die ik heb op een Dating Tour – en dat zijn er niet veel want we zitten bijna 24 uur per dag op jouw lip – ontmoet ik zelf ook vrouwen. Echter deze vrouwen ga ik niet allemaal ter plekke regelen.

Wat ik heb gedaan is via internet alvast afspraakjes maken met vrouwen om te ontmoeten in Sofia. Kost me haast geen moeite, want de standaard mailtjes gebruikte ik toch al voor RelatiePlanet. En tevens heb ik in Sofia genoeg opties. Zoals een tijdje terug met Dating Tour Belgrado had 1 van onze cursisten een date met een leuke vrouw (ik was jaloers iig). Nu had ik zelf ook een vrouw ontmoet die dag, en ik wilde ’s avonds haar beter leren kennen. Toch koos ik voor mijn cliënt verder helpen want dat vind ik leuk. Er zijn namelijk genoeg vrouwen om te ontmoeten.

Ik had mijn afspraak verplaatst naar een dag later. Kost 60 seconden moeite (belletje plegen), maar de impact is enorm: Je communiceert meteen dat je een druk leven hebt, en dat een vrouw niet zomaar op eerste rang kan zitten bij jou.

Als ik geen 80/20 toepas had ik dus dagenlang vrouwen aangesproken op straat in de paar vrije uren die ik had.

Nog een voorbeeld.

Sinds kort is de 2e geheel herziene editie van Zelfvertrouwen met Vrouwen uit. Nu denk je misschien “Wow, moet ik blij zijn?” Ik kan je een aardig antwoord geven. Ik kan je ook een eerlijk antwoord geven. Ik geef de voorkeur aan het laatste, omdat mijn ervaring is dat de meeste mensen mij daarvoor respecteren.

Achterin het boek tref je een stuk of 4 pagina’s aan. Daar staat een blauwdruk van het versierplan. Een soort samenvatting van alle stappen die je moet doornemen om een vrouw te verleiden. Of dit nu is voor een nachtje, of voor de rest van je leven. Dat maakt niet zoveel uit.

Wat ik bedoel is dit: je bent een rund als je zonder werkend plan op vrouwen afstapt.

Hoe vaak wil jij je kop nog stoten? 20 procent voorbereiding en 80 procent afwijzingen ervaren? Waar denk je dat je mee bezig bent? Uren volmaken voor het goede doel?

Luister goed. Als je iets wil in het leven, denk dan potverdikkie eens na over wat dat is. Wat wil jij met vrouwen bereiken? Wat wil jij ECHT?!?

Ik vraag een willekeurige man: “Wat wil je met vrouwen versieren bereiken?”

Hij zegt tegen mij: “Ik wil zoveel mogelijk vrouwen ontmoeten.”

Prima. Ga naar Las Vegas tijdens de MakeUp Fair Show. Dan heb je 3500 vrouwen in 1 hotel casino. Wat bereik je er mee? Niets. Want je doel is zo vaag als maar kan. En het is al helemaal niet uitdagend.

Ik vraag een andere willekeurige man: “Wat wil jij met vrouwen versieren bereiken?”

Hij zegt tegen mij: “Ik wil zoveel mogelijk vrouwen neuken.”

Ik krijg al pijn bij de gedachte.

Wat is dat voor een mentaliteit? Vaagheden, algemeenheden, … een groot excuus om niet eerst aan de ‘tekentafel’ te gaan zitten en de perfecte vrouw(en) te ontwerpen. Of ben je bang om een vrouw te tekenen?

Ik moet je iets bekennen. Vroeger had ik ook zulke gedachten. Ik vond alles goed. Prima. MadDoc loopt wel mee. Resultaat was dat ik overal kwam, behalve met een vrouw in bed.

Sorry, ik kwam wel met een vrouw in bed. Echter ik kreeg het nooit werkende. Als je begrijpt wat ik bedoel. Het deed het gewoon niet voor mij. Twee grote billen, nog massaler dan een dikke negerin op de wallen (prima vrouwen overigens). Ik kreeg het er warm noch koud van.

Natuurlijk was ik blij dat ze er was. Natuurlijk vierde ik een klein feestje dat het gelukt was. Daar bleef het ook bij. Ik had namelijk niet het lef om “nee” te zeggen tegen een groot aantal dingen.

Het gevolg is niet te overzien. Wanneer je nooit eens bepaalt wat je echt wilt, krijg je precies wat je wilt. Je krijgt de restanten. Wat over is gebleven nadat de experts langs zijn geweest. 20 procent voorbereiding, 80 procent puinhoop.

Terug naar de tekentafel. Welke vrouwen vind ik nu echt leuk? Met welke vrouw breng ik graag mijn tijd door? Het beeld werd langzaam duidelijker voor mij. Niet dat ik 100% weet wat voor een vrouw ik wil. Welnee. Het is mij nu zeg 80% duidelijk. De overige 20% zie ik ter plekke wel.

De mal is er. Deze mal heeft strakke billen. Een aanzienlijke verbetering voor mij.

(Misschien zijn grote vrouwenbillen meer jouw ding. Daar heb ik vrede mee.)

Wat is er veranderd? Nu ben ik automatisch selectief. Ik ben niet tevreden met half werk. Ik ga niet meer voor een vrouw die te veel bullshit geeft. Tot ziens. Je bent de zwakste schakel. Game over voor jou.

Serieus waar. Nu verlopen de verleidingen een stuk makkelijker. Ik besteed 80 procent minder tijd aan een vrouw. De 20 procent die dan door gaat voor de volgende selectieronde, is dan meestal ook een interessante vrouw. In die vrouwen wil ik meer tijd en energie steken.

Waarom ik je dit allemaal vertel?

OMDAT JIJ OOK DE VROUWEN KUNT KRIJGEN IN JE LEVEN DIE JIJ WILT HEBBEN!!

Het begint allemaal in de voorbereiding. Dat is ook een essentieel ingrediënt dat de Dating Doctors hebben toegevoegd aan het versierplan. De blauwdruk voor succes met vrouwen.

Sta mij toe jou de volgende vragen te stellen:

Wat is jouw reden om je tijd te verspillen aan half werk?

Wat is jouw reden om niet te bepalen wat jij precies wilt met vrouwen?

Wat is jouw excuus om niet te doen wat wij zeggen dat werkt?

Waarom maak jij het jezelf lastig om te groeien tot een zelfverzekerd en aantrekkelijk man?

Waarom ben jij nu nog niet de persoon die je diep van binnen wilt zijn?

In dit leven heb je twee keuzes (wat betreft vrouwen leren versieren dan).

Of je komt op onze workshop te Rotterdam, of je schrijft je in voor de Dating Tour naar Miami in februari 2008.

De keus is aan jou. Ik zie mezelf meer als een adviseur. Een gids die mannen helpt om hun doelen te bereiken. Daarmee bedoel ik de mannen die het BESLUIT hebben genomen om alles opzij te zetten wat ze tot nu toe weten over vrouwen versieren. Mannen die er 100% voor gaan.

Het is een investering van 20 procent. Een hele dag training krijgen van de Dating Doctors op de workshops. En je merkt 80 procent meer resultaat. Of meer dan vijf dagen persoonlijke 1-op-1 in-field training door de Dating Doctors in een land waar niemand weet wie je bent (en je dus elke rol kunt aannemen). Waar eindig je dan?

Ik zal je vertellen waar je dan terecht komt.

Volg je onze suggesties op, dan kom jij terug als iemand die je op dit moment nog niet kunt beschrijven. Zo ver ligt je verbeterde ‘ik’ van je huidige ‘ik’ vandaan.

Maar wat loop ik hier nu tijd te rekken. De succesverhalen van onze vorige cliënten spreken voor zichzelf. De feiten liggen op tafel. De kaarten zijn open.

Over kaarten gesproken…

Wie James Bond heeft gezien afgelopen weekend (Live and Let Die) weet het nut van voorbereiding. De waarzegster die voor de grote schurk voorspelde wat er met Bond zou gebeuren zou verliefd worden op Bond. Om de informatie over de schurk uit haar te halen had Bond een goede truc. Hij gebruikte haar Tarot kaarten (iets waar zij erg veel emotionele waarde aan hecht) om haar in bed te krijgen. Want zodra je in bed bent beland, heb je geen geheimen meer voor elkaar. Voor haar is het spel uit.

Bond zat op de stoel van de waarzegster. Ze kwam naar binnen, en was verrast toen ze Bond zag. Vervolgens liet James haar een Tarotkaart kiezen uit een stapel gedekte kaarten om te bepalen wat hun lot zou worden. Ze trok een kaart… en verdomd als het niet waar is… ze trekt de kaart van de Minnaars…

Het stond in de sterren geschreven. Dacht ze.

Toen ze hevig aan het zoenen waren met elkaar, gooide James de stapel kaarten weg.

Het was een stapel van allemaal dezelfde kaarten. Alle kaarten waren die van de Minnaars. Toeval?

Nee. 80 / 20.

Jouw kaarten zijn ook gedeeld. Workshop… of Dating Tour… zeg het maar.

Alpha, dat zijn wij al. Het wordt tijd, dat jij dat ook wordt. Wees wel snel, want de prijs voor Miami gaat per week met een paar honderd euro omhoog. 20 procent van de mannen zijn je al voor. Die zitten al in het vliegtuig. Plekken worden schaars. Het is eenzaam aan de top, maar wel gezellig.

Dat garandeer ik je persoonlijk.

Optie #1: royaal pakket
http://www.datingdoctors.nl/CursusVrouwenVersieren

Optie #2: deluxe pakket
http://www.datingdoctors.nl/DatingTour

Boek nu of be gone.

Tot ziens in Miami,

MadDoc

--
© Dating Doctors v.o.f.
DatingDoctors.nl

Geen opmerkingen: